Nieuwsbrief 1 – zomer 2019

Nieuwsbrief 1 – zomer 2019

Beste jongens & meisjes, ouders & verzorgers,

We zijn van start gegaan en hebben er enorm veel zin in!
Bij twijfel over de banen i.v.m. regen kun je mij bellen op: 06-54253563. Wanneer ik niet opneem, gaan de lessen gewoon door! Voor degene die op maandag les krijgen op TV Elswout: Bij voorkeur niet met de auto komen. Indien toch met de auto – graag parkeren aan de Karel Doormanlaan.

*Kabouters: De kinderen die de kabouterlessen volgen op maandag van 16.00-17.00 uur, op woensdag van 13.00-13.40 uur bij Frank en vrijdag van 13.30-14.20 uur krijgen 3 keer een kabouterdiploma.
*Tennispaspoort: Voor degene die les hebben op woensdag van 14.00-15.00 uur van Frank of Jeanette is het de bedoeling dat we onderdelen van de tennissport 4 lessen oefenen, waarna de 5e les een “paspoort”les is. Op die dag kunnen je ons, door middel van oefeningen, laten zien wat je allemaal geleerd hebt en zullen wij jouw paspoort-onderdelen aftekenen. Het paspoort is alleen van jezelf en daarom hebben wij een (pas)foto van je nodig. Geef deze, voorzien van je naam, z.s.m. af aan je leraar/lerares.

Voor de jongste jeugd, die al langer tennist is er eerst 4 keer les gevolgd door een “diploma”les. De lessen daarna wordt er naar wedstrijdjes toegewerkt zodat ze de tiende en vijftiende les op hun lesuur wedstrijdjes kunnen spelen op de overdwars baan. (Tenniskids rood 1)

Voor de jeugd die al wedstrijdjes vanaf de overdwars (rode) baan, 3/4 (oranje) baan of de hele (groene) baan kunnen spelen, is er in die week op het lesuur een toernooi.

Géén jeugd les:
Meivakantie: 22 april t/m 3 mei.
Hemelvaartweekend: 30 mei & 31 mei
Tweede Pinksterdag: 10 juni

In de vakanties kun je, onder begeleiding van een ouder, op je eigen uur natuurlijk wel vrijspelen. Neem zelf ballen mee en vergeet niet om na het spelen de baan te slepen.

Met uitzondering, van eventueel regen, is er tot de zomervakantie, 8 juli t/m 23 augustus gewoon les.
Let op: de zomervakantie begint 1 week eerder i.v.m. de vakantie van Jeanette. (door het werk van haar man was er anders geen andere mogelijkheid om met vakantie te gaan)

Wij hopen dat het een héél leuk & leerzaam seizoen gaat worden met véél mooi weer!

Groetjes Jeanette & Frank.