Nieuwsbrief 2 Jeugd 2019, 16-06-2019

Nieuwsbrief 2 – zomer 2019

Beste jongens & meisjes, ouders & verzorgers,

De eerste paspoort- en toernooidagen zijn alweer enkele weken geleden geweest en de volgende paspoort/toernooiweek komt er aan.
Veel punten zijn er gescoord voor de paspoorten en Kabouterdiploma’s en iedereen heeft goed zijn/haar best gedaan. Tijdens de wedstrijden werd er ook flink om de punten gestreden, mooie rally’s en spectaculaire punten hebben we gezien. Er werd sportief gespeeld en er zijn ook heel veel mooie punten gemaakt!

Om het voor iedereen overzichtelijk te houden zijn in de week van 24 juni t/m 28 juni de tweede paspoort- en toernooidagen, dus probeer die week (en natuurlijk de overige weken;-)) vooral te komen!

Meer tennissen?
Helaas ging de Kind-Ouder-ochtend op T.V. Elswout niet door in verband met de regen. Voor degene die het gemist hebben, volgend jaar is er de herkansing. Ontzettend leuk om eens met je zoon/dochter te tennissen!
Ook het Haarlems Jeugdcircuit is weer van start gegaan. Komende zaterdagen wordt er gespeeld in competitie verband tegen andere verenigingen en op andere tennisparken. Leuk dat hier ook weer kinderen aan mee gaan doen! Veel succes en spelplezier de komende weken!

Tot en met 5 juli is er gewoon les. We starten weer in de week van 26 augustus. Op de site zijn de les data aangepast in verband met uitval van een lesweek van Jeanette. Klik hier om je agenda bij te werken.

In  de zomervakantie mogen jullie op je lesuur vrijspelen. (De jongste jeugd onder begeleiding van een ouder)
Neem ballen mee (voor het grootste spelplezier ballen in de kleur waarmee je les hebt) en sleep de baan na het tennissen.

Groetjes Jeanette & Frank