Nieuwsbrief 3 Jeugd 2019, 31-07-2019

Nieuwsbrief 3 – zomer 2019

Beste jongens & meisjes, ouders & verzorgers,

Hierbij alweer de derde en laatste nieuwsbrief van 2019 met informatie over de lessen van het zomerseizoen en een reminder om in te schrijven voor het komend winterseizoen. Wintertennis Fablo tennishal: Vind je (jullie zoon/dochter) tennis ook helemaal te gek? Geef hem/haar dan nu op voor de lessen in de Fablo tennishal. Dit kan via deze link: www.jeanettelockhorst.nl

Wij hopen dat iedereen geniet van een heerlijke vakantie in binnen- of buitenland. Ben je thuis, ga dan op jouw lesuur lekker tennissen met bijvoorbeeld je vader/moeder, vriend/vriendin, opa/oma of oppas. De jongste jeugd onder begeleiding van een ouder. Neem ballen mee (voor het grootste spelplezier ballen in de kleur waarmee je les hebt) en sleep de baan na het tennissen. Vanaf maandag 26 augustus gaan we weer verder met de tennislessen. Bij de Kabouters gaan we door middel van spelletjes de bal- en slagvaardigheid oefenen, bij de paspoortlessen gaan we oefenen op rally met forehand en backhand spelen & de service en de volley verbeteren. De kinderen die wedstrijdjes spelen gaan trainen op aanvallen & verdedigen in wedstrijdsituaties. We eindigen de laatste les met een diploma les of een toernooi waarin de kinderen op hun vaste dag/tijd wedstrijdjes spelen tegen de andere kinderen uit hun groep. De uitslagen van de voorgaande 2 toernooien tellen ook mee, dus dat belooft spannend te worden in sommige groepen…

Hieronder volgt de datum waarop de laatste les wordt gegeven en dus ook de laatste kabouter-, paspoort- of toernooi-les. (kijk goed want dit verschilt per groep!)
Maandag van 16.00-18.00 uur eindigen de lessen op 9 september.
Dinsdag van 16.00-18.00 uur eindigen de lessen 17 september.
Woensdag van 13.00-18.00 uur eindigen op 25 september. (inhaal les regen)
Donderdag van 16.00-19.00 uur eindigen de lessen op 19 september.
Let op: Vrijdag van 13.30-14.20 uur wordt 17.00-18.00 uur i.v.m. schooltijden.
Vrijdag van 15.00-18.00 uur eindigen de lessen op 20 september.

Groetjes Jeanette & Frank