Nieuwsbrief 1 – zomer 2020

Nieuwsbrief 1 – zomer 2020

Beste jongens & meisjes, ouders & verzorgers,

Inmiddels zijn we 3 weken aan de slag, is iedereen enorm enthousiast en boffen we met het heerlijke weer! Bij twijfel over de banen i.v.m. regen kun je mij bellen op: 06-54253563. Wanneer ik niet opneem, gaan de lessen gewoon door!

Iedere vijfde les is een speciale les!

  • Kabouters: De kinderen die de lessen volgen op woensdag van 13.00-13.40 uur of vrijdag van 13.30-14.20 of 16.00-16.50 uur doen iedere 5 de les oefeningetjes voor hun kabouterdiploma.
  • Tennispaspoort:: kinderen die les hebben op dinsdag van 16.00-17.00 uur of vrijdag van 15.00-16.00 uur krijgen een paspoort-les: spelenderwijs doen ze allerlei oefeningen en kunnen op die manier punten scoren voor in hun tennispaspoort. Aan het eind van het seizoen krijgen ze dit mooie paspoort mee naar huis.
  • Diploma les: Voor de groep op woensdag van 13.00-13.50 uur bij Frank is er eerst 4 keer les gevolgd door een “diploma”les. De lessen daarna wordt er naar wedstrijdjes toegewerkt zodat ze de tiende en vijftiende les op hun lesuur wedstrijdjes kunnen spelen op de overdwars baan.(Tenniskids rood 1)
  • Toernooi: Voor de jeugd die al wedstrijdjes vanaf de overdwars (rode) baan, 3/4 (oranje) baan of de hele (groene) baan kunnen spelen, is er in die week op het lesuur een toernooi. De kinderen spelen dan onderling partijtjes tegen elkaar. De uitslagen van alle 3 de toernooitjes worden bijelkaar opgeteld en zo hebben we aan het eind, in september een winnaar van iedere groep.

Voor een overzicht van de les data klik hier.
In de zomervakantie kun je, onder begeleiding van een ouder, op je eigen uur natuurlijk wel vrijspelen. Neem zelf ballen mee en vergeet niet om na het spelen de baan te slepen.

Met uitzondering, van eventueel regen, is er tot de zomervakantie, 6 juli t/m 16 augustus gewoon les.

Wij hopen dat het een héél leuk & leerzaam seizoen gaat worden met véél mooi weer!

Groetjes Jeanette, Frank & Margot.