Nieuwsbrief 2 Jeugd 2020, 22-06-2020

Nieuwsbrief 2 – zomer 2020

Beste jongens & meisjes, ouders & verzorgers,

  • Paspoort- en toernooidagen:

    De eerste paspoort- en toernooidagen zijn alweer enkele weken geleden geweest en volgende week komt de tweede paspoort/toernooiweek er aan.
    Veel punten zijn er gescoord voor de paspoorten en Kabouterdiploma’s en iedereen heeft goed zijn/haar best gedaan. Tijdens de wedstrijden werd er ook flink om de punten gestreden, mooie rally’s en spectaculaire punten hebben we gezien. Er werd sportief gespeeld en er zijn ook heel veel mooie punten gemaakt! Om het voor iedereen overzichtelijk te houden zijn in de week van 30 juni t/m 3 juli de tweede paspoort- en toernooidagen, dus probeer die week (en natuurlijk deze week;-)) vooral te komen!

  • Zomervakantie:

    Tot en met 3 juli is er gewoon les. We starten weer in de week van 17 augustus. Op de site zijn de les data al eerder aangepast in verband met de latere start door de Corona maatregelen. Klik hier om de les data in je agenda te zetten.
    In  de zomervakantie mogen jullie op je lesdag en lesuur vrijspelen. (De jongste jeugd onder begeleiding van een ouder) Neem ballen mee (voor het grootste spelplezier ballen in de kleur waarmee je les hebt) en sleep de baan na het tennissen.

Mogen ouders/geïnteresseerden alweer komen kijken bij de tennistraining?
We begrijpen dat jullie héél graag weer komen kijken bij de tennislessen van jullie zoon/dochter echter de richtlijnen van de KNLTB zijn nog steeds: Nee, dit is nog ongewijzigd ten opzichte van fase 2B. Bij de verenigingen waar de horeca en/of het terras zijn geopend mogen ouders plaatsnemen op het terras. Bij de verenigingen waar de horeca en het terras nog zijn gesloten is het niet de bedoeling dat ouders/geïnteresseerden op het park komen.
Om jullie toch tegemoet te komen is het vanaf deze week toe gestaan voor 1 ouder/verzorger om de eerste 10 minuten van de les op het park te kijken naar de les. (mits aan de 1,5 meter kan worden voldaan).

Kun je geen genoeg krijgen van tennissen? Doe dan mee aan tenniskampen in de regio!
In de regio organiseren enkele tennisparken tijdens de zomervakantie tenniskampen of tennis events:
De jeugd 3-Daagse op Tennis en sportcentrum De Nieuwe Brug in Vijfhuizen:
1. Maandag 6 t/m 7 juli   2. maandag 13 t/m 15 juli   3. maandag 20 t/m 22 juli   4. woensdag 12 t/m 14 augustus. Meer info vind je op : hier of
Tenniskamp op Tennispark Brederode te Santpoort-Zuid:
Maandag 10 t/m 12 augustus
Meer info vind je hier.
Het tenniskamp op TC Zandvoort is inmiddels vol.

Groetjes Jeanette, Frank & Margot