Nieuwsbrief 3 Jeugd 2020, 3-08-2020

Nieuwsbrief 3 – zomer 2020

Beste jongens & meisjes, ouders & verzorgers,

Hierbij alweer de derde en laatste nieuwsbrief van 2020 met informatie over de lessen van het zomerseizoen en een reminder om in te schrijven voor het komend winterseizoen. Wintertennis Fablo tennishal: Vind je (jullie zoon/dochter) tennis ook helemaal te gek? Geef hem/haar dan nu op voor de lessen in de Fablo tennishal. Dit kan via deze link: www.jeanettelockhorst.nl

Wij hopen dat iedereen geniet van een heerlijke vakantie in binnen- of buitenland. Ben je thuis, ga dan op jouw lesuur lekker tennissen met bijvoorbeeld je vader/moeder, vriend/vriendin, opa/oma of oppas. De jongste jeugd onder begeleiding van een ouder. Neem ballen mee (voor het grootste spelplezier ballen in de kleur waarmee je les hebt) en sleep de baan na het tennissen. Vanaf dinsdag 17 augustus gaan we weer verder met de tennislessen. Bij de Kabouters gaan we door middel van spelletjes de bal- en slagvaardigheid oefenen, bij de paspoortlessen gaan we oefenen op rally met forehand en backhand spelen & de service en de volley verbeteren. De kinderen die wedstrijdjes spelen gaan trainen op aanvallen & verdedigen in wedstrijdsituaties.

In de week van 15 t/m 18 september is er een  kabouter-, paspoort- of toernooi-les.

In deze week gaan de kinderen op voor hun laatste Kabouterdiploma met een Bospad race, Muts hooghouden en Beukennootjes beuken.
De kinderen die gaan voor het Tennispaspoort gaan voor een Rally record, Volley scoren en Serveren. Na afloop kunnen de kinderen het paspoort mee naar huis nemen.
De overige kids spelen op hun vaste dag/tijd wedstrijdjes tegen de andere kinderen uit hun groep. De uitslagen van de voorgaande 2 toernooien tellen ook mee, dus dat belooft spannend te worden in sommige groepen…

We sluiten het seizoen af in de week van 22 t/m 25 september!
Hieronder volgt de datum waarop de laatste les wordt gegeven:
Dinsdag van 15.00-18.00 uur eindigen de lessen 22 september.
Woensdag van 13.00-18.00 uur eindigen op 23 september.
Donderdag van 16.00-19.00 uur eindigen de lessen op 24 september.
Vrijdag van 15.00-18.00 uur eindigen de lessen op 25 september.

Groetjes Jeanette, Frank & Margot