Jeanette Lockhorst – activiteiten met ouderen

Jeanette Lockhorst – activiteiten met ouderen | Bent u op zoek naar iemand die met u of uw vader/moeder een blokje om kan gaan of mee kan helpen om boodschappen te doen? Of gewoon iemand die een kopje koffie komt drinken en gezellig samen een praatje maakt?

Door afnemende gezondheid bij mijn vader ontdekte ik een nieuwe passie bij mij om ouderen te helpen zo actief mogelijk aan de maatschappij deel te laten nemen en zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning wil ik graag bieden zodat ouderen op een prettige manier langer thuis kunnen blijven wonen. Eenzaamheid tegengaan door mooie herinneringen op te halen en leuke dingen te doen. Ik gun iedereen een gezellige tijd en een betekenisvol leven.

Wat zijn de mogelijkheden zoal tijdens een bezoek?

 • Samen wandelen/bewegen
  (vanuit mijn C.I.O.S.-opleiding ervaring met meer bewegen voor ouderen)
 • Samen boodschappen doen
 • Samen koken
 • Begeleiden naar afspraken zoals de huisarts, tandarts, het ziekenhuis, de kapper of de
  pedicure
 • Samen foto’s kijken of puzzelen
 • Samen een spelletje doen of (voor)lezen
 • Luisteren naar uw verhalen; wat u mij in vertrouwen vertelt, blijft bij mij!

Ik lever géén medische zorg. Daarvoor moet u bij een medisch professional zijn.

Tarieven: Mijn tarief is € 25 per uur. De minimale afname per keer is 2 uur.
Aan het eind van de maand ontvangt u een factuur met het overzicht van de uren en eventueel gemaakte kosten. U betaald deze factuur zelf of vanuit een PGB. (Persoons Gebonden Budget)
Tijdens een vrijblijvend intakegesprek spreken we af op welke dag ik u met regelmaat kom bezoeken.

Mijn diensten zijn zonder lidmaatschap of inschrijfkosten.