Trainers

Jeanette Lockhorst Frank Bergkamp
Mijn naam is Jeanette Lockhorst.

Op 7 jarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen en in 1989 heb ik mijn trainersdiploma op het CIOS in Overveen behaald.
Bij Joop en Cocky Huijbens ben ik op tennispark Rijnegom in Aerdenhout en tennispark Brederode in Santpoort-Zuid begonnen met lesgeven.
In 1994 kreeg ik van hen de gelegenheid om als zelfstandige te gaan werken. De tennisschool bestaat dus al 25 jaar!
Daarnaast heb ik tijdens mijn werk verschillende cursussen gevolgd met betrekking tot techniek, tactiek en voetenwerk. Recent heb ik de Tenniskids 1 & 2 cursus bij de KNLTB gevolgd.

Met enorm veel plezier en enthousiasme ga ik nog iedere dag aan de "slag"!

Mijn naam is Frank Bergkamp.

Op 8 jarige leeftijd ben ik in Amstelveen bij TV Martinus begonnen met tennissen. Mijn trainersdiploma heb ik in 1988 op het CIOS in Overveen gehaald en geef nu inmiddels 31 jaar full-time tennisles. Ondertussen heb ik regelmatig applicatiecursussen gevolgd, waaronder bijvoorbeeld: Tenniskids 1 en 2, mentaal, taktiek,
voetenwerk en rolstoeltennis. Na 23 jaar trainingservaring in Amstelveen, werd ik in 2009, door Jeanette, gevraagd om bij haar tennisschool les te komen geven. Dit doe ik, met name door de fijne samenwerking met Jeanette, nog steeds met heel veel plezier.